7. april 2014

En bortgjemt spillplass

En liten totimerstur unna bilvei fant vi denne spillmyra, eller rettere det vi er ganske sikre på at er ei spillmyr, for vi fant en del møkk og det var mye lukt i den stor del av midtpartiet på myra. Blir ikke enkelt å finne en praktisk og behagelig hukplass her. Det var en skikkelig blautmyr i kantene men tørrere og fastere midt utpå. Noen koller i utkanten men ingen pekte seg ut som drømmeplassen. Kanskje derfor jeg ikke fant rester etter huker her. Det ligger en bra spillplass bare 1,5 km unna.













Nå er det båndtvang, men det forhindrer ikke bikkja i å markere på lukt. Vi fant det vi trodde var orrfugl på vei inn til myra, men det var 2 stk skogsduer eller ringduer som tok av når vi nærmet oss.



Her er det fugl - rai rai.



Lagde et lite mikrobål som fungerte alldeles utmerket som stemningsskaper. Gav litt varme og god lukt i turklærne. I disse tider er det mye snakk om små vedfyrte, sammenleggbare tur-"ovner" ala HoneyStove.PocketStove og Vardo.  Jeg brukte en grillbakk, så lett at den nesten ikke gjør utslag på vekta. Tåler vel en 4-5 turer tenker jeg.



Furu med en utvekst jeg ikke kan navnet på. Rede er det ikke.
Smaker med kaffe i go´koppen

Båndtvang er bare sånn halvmoro - men bedre enn ingen tur.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar