14. februar 2016

Selger 4 av turteltene mine


Jeg har ryddet i turutstyret og kommer til å teste ut noen nye telt denne sesongen. Dermed har jeg 4 telt til salgs: North Face Stormbreak 2, Helsport Fjellheimen 3 camp, Helsport Børgefjell 3 camp og Helsport Ringstind 1-2 Superlight. Alle teltene er hele og fine, Superlighten er modifisert med flere pluggpunkter, Børgefjell er en lite brukt men gammel traver og Fjellheimen og Stormbreak er som nye, brukt på kun en overnatting.




(Publisert 14/2) For mer informasjon om disse teltene - vekt, størrelse osv - google teltnavnet og gå inn på leverandørenes side og sjekk detaljene der. Jeg kan sende som postpakke, kjøper betaler frakt. Ta kontakt på telefon hvis du er interessert. (913502-fire-fire).


North Face Stormbreak 2 - kr. 1000,- (SOLGT - til en hyggelig turdame på vestlandet)
Illustrasjonsbilde

Skrev en omtale om dette i bloggen tidligere en varm sommer. Flott telt som står bra. Jeg vurderer det til godværstelt som tåler noe vær. Supre luftemuligheter i varmt sommervær. For dårlig lufting til å være vintertelt. Brukt det en natt på campingplassovernatting i Langsund etter Supertrampkonsert :-)




Helsport Fjellheimen 3 camp - kr. 4000,- (SOLGT til en turglad dame i Trondheim)
Illustrasjonsbilde



Dette er nyeste modell med nye farger og lysreflekterende barduner. Ytterduken er litt mørkere grønn enn på bildet.  Brukt på én natts overnatting som er omtalt her.


Helsport Børgefjell 3 camp  - kr 1400,-  (SOLGT til en hyggelig dame fra Son, som gleder seg til å komme ut på tur.)


Illustrasjonsbilde

Et eldre telt, lite brukt dette også og lagret tørt og mørkt. Dette var et hot telt i sin tid med sitt romslige fortelt med full høyde hele veien. Ser denne formen kommer tilbake spesielt på vintertelt ala Hilleberg Kaitum og Fjellrevens Endurancetelt.
Tykkere duk enn dagens telt, så vekten er noe høyere.






Helsport Ringstind 1-2 Superlight - kr. 3900,- (SOLGT - til en lettvektspakker på Kongsberg)
Illustrasjonsbilde

Jeg har 10 overnattinger i dette. Har fått sydd på noen ekstra pluggfester på langsidene for å holde duken ut fra innerduken når vinden kommer på tvers av teltet. Godt tatt var på. Her fra siste tur sommeren 2015.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar