15. august 2010

Fantastisk ørretfiske

    I Vassfarfjellet - 13 pene ørret i et nyoppdaget vann (!) - OK, da -  fordelt på 3 økter/turer.   Fisken var lite sky og tok på både sluk og flue. Vannet ligger høyt til fjells, men bare 1,5 time å gå fra parkeringsplass.  Blir spennende å se neste år - tar vel ikke lang tid før ryktet sprer seg og det dannes oterstier rundt vannet og bålplasser på hver en liten odde.

3 kommentarer:

  1. Hei Tommy.
    Kjenner jeg blir litt dårlig når jeg ser på bildene fra turen din til et bortgjemt og uoppdaget vann. Mest fordi jeg er veldig misunnelig..
    Catch and relase er den gentleman trenden som nå gjelder, når jeg ser bildene dine så kan det syntes som fangsten din kan få trøbbel med å gytingen til høsten.. :-)

    SvarSlett
  2. Gentleman meg her...
    Her er det D&E som gjelder, dra opp og et :-)
    Jeg hadde store problemer med å sette tilbake, fisken tok hardt og dypt på treblekrok - og kjempet så mye at det ble store munnskader... Jeg lot 12 fisk riste seg av ved å ha slakt snøre. Nå høres det ut som dette var rene oppdrettsanlegget men det var det ikke, siste dag fisket jeg kontinuerlig i 15 timer. Snittstørrelsen på fisken lå på rundt kiloen, jeg fikk bare en som var mindre og det var til gjengeld den vakreste ørretten jeg har sett: Dyp grønn metallic nakke og skarp røde prikker (bare rødt ikke noen hvit eller svart skygge).

    Jeg er nyfrelst...

    SvarSlett
  3. Skjønner at du er nyfrelst, og fluefiske når det biter villig er helt fantastisk

    SvarSlett